Maanrakennuspalvelut vahvalla ammattitaidolla pääkaupunkiseudulla

Maanrakennusmaailma tarjoaa maanrakennuspalvelut laidasta laitaan pääkaupunkiseudun alueella. Rakennusten pohjatyöt, katuliitokset sekä kiilaus ja louhinta ovat ydinosaamistamme. Lisäksi toteutamme vahvalla ammattitaidolla myös monet muut maanrakennustyöt asiakkaiden toiveiden mukaan. Saat meiltä myös muun muassa mittaukset, viemäri- ja dronekuvaukset, purkutyöt sekä KVV-vastaavan ja työnjohdon palvelut. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää tarjoamistamme palveluista!

Palvelemme sekä yksityisiä että yritysasiakkaita muun muassa Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. Jos haluat luotettavan ja varmasti ammattitaitoisen kumppanin maanrakennustöihin, ota yhteyttä yli 20 vuotta alalla toimineeseen tiimiimme! Hoidamme maanrakennusprojektisi alusta loppuun, avaimet käteen -periaatteella. Pyydä meiltä tarjous!

Talojen pohjatyöt LVI-töineen

Saat kauttamme muun muassa omakotitalojen ja muiden rakennusten pohjatyöt alusta loppuun toteutettuina. Pohjatyömme pitävät sisällään myös LVI-työt.

Tiimimme insinööriosaamisen ansiosta osaamme hoitaa kaikenlaisten talojen pohjatyöt turvallisesti, tarkasti ja luotettavasti kohteesta riippumatta. Toteutamme työt aina kuhunkin työhön sopivalla konekalustolla ja satelliittipohjaisten mittauslaitteiden avulla.

Hoidamme omakotitalojen maanrakennustyöt yleensä kustannustehokkaasti urakkatyönä, eli kiinteään hintaan. Tilaa meiltä talosi pohjatyöt avaimet käteen -periaatteella ja välty yllättäviltä lisäkustannuksilta!

Tutustu referensseihimme

Viher- ja piharakennus

Talojen pohjatöiden lisäksi saat kauttamme kaikki pihojen ja puutarhojen maanrakennustyöt. Teemme viher- ja piharakentamista sekä uudisrakennuskohteissa että vanhoilla pihoilla, joiden ilmettä halutaan uusia. Hoidamme halutessasi pihasi maanrakennustyöt alusta loppuun, aina istutustöitä myöten. 

Suunnitellaan yhdessä unelmiesi piha! Toteutamme ammattitaidolla esimerkiksi maaston muotoilun, erilaiset kivetykset, laatoitukset ja pihapolut, asfalttialueiden pohjatyöt, kasvualustat ja multaukset, nurmialueet (sekä kylvö- että siirtonurmikot) ja istutustyöt. Kysy apuamme myös esimerkiksi muurien ja portaiden rakentamiseen sekä erilaisten luonnonaiheiden, kuten lampien, luomiseen.

Yksityisasiakas tai yrittäjä – ota yhteyttä!

Hoidamme maanrakennustöitä mielellämme sekä yksityisille asiakkaille että yrityksille. Yli 20 vuoden kokemuksella olemme luotettava yhteistyökumppani kaikenlaisissa maanrakennusalan projekteissa.

Pyydä rohkeasti hinta-arvio talon pohjatöistä, viher- ja piharakentamisesta tai muista maanrakennuspalveluistamme, kuten katuliitoksista. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla – olemme palveluksessasi! 

Tutustu referensseihimme