Kiilauksen ja louhinnan palvelut pääkaupunkiseudulla

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Maanrakennusmaailma toteuttaa kiilauksen ja louhinnan palvelut yksityisille asiakkaille ja yrityksille Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla. Hoidamme luotettavasti louhinnat esimerkiksi rakennuspohjia varten.

Laadukkaan ja turvallisen työskentelyn takaa kokenut ja koulutettu tiimimme, joka toteuttaa erilaisia maanrakennustöitä yli 20 vuoden kokemuksella. Tutustu palveluihimme ja pyydä tarjous! Tarjoamme palvelumme erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Kiilaus

Kallion kiilaus on erinomainen tapa louhia valmiin rakennuksen, putkikanaalin ja porakaivon läheisyydessä, tai kun louhinnalta vaaditaan erityistä tarkkuutta. Kallioon porataan pienet reiät, jotka halkaistaan hydraulisella kiilalaitteella. Poraukset voidaan suorittaa joko robottiteknologialla tai käsiporauksella. 

Kiilaamalla voidaan tehdä muun muassa putki- ja salaojakanaaleja. Tekniikalla voidaan myös louhia kellareita syvemmiksi. 

Jos etsit kiilausten osaajaa pääkaupunkiseudulla, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous! Hoidamme työt suunnittelusta toteutukseen.

Tutustu referensseihimme

Louhinta

Toteutamme sekä suuret että pienet louhintatyöt rakennuspohjia ja putkikanaaleita varten. Vahvuutenamme on kokonaispalvelu. Hoidamme räjäytystyöt, louhinnan aputyöt kaivinkoneella sekä louheen lastauksen ja poiskuljetuksen kokonaisuutena, selkeällä yksikköhinnalla. 

Ennen louhintaa puhdistamme kallion. Louhinnan jälkeen toteutamme tonttialueelle tulevien LVIS-putkien ja salaojien asennuksen sekä teemme rakennuksen pohjan valmiiksi perustustöille. Takaamme laadukkaan työnjäljen.

Pyydä tarjous jo tänään!

Maanrakennusmaailma on monipuolinen maanrakennuspalveluiden tarjoaja pääkaupunkiseudulla. Saat kauttamme kiilaus- ja louhintatöiden lisäksi muun muassa katuliitokset, talojen pohjatyöt sekä piha- ja viherrakennustyöt. Mikäli etsit ammattilaista mihin tahansa maanrakennustyöhön, ota meihin yhteyttä. Pyrimme palvelemaan asiakkaita mahdollisimman kokonaisvaltaisesti ja joustavasti.

Toteutamme maanrakennusprojektit sekä yksityisille että yritysasiakkaille alusta loppuun saakka, avaimet käteen -periaatteella. Pitkän kokemuksemme ansiosta hoidamme luotettavasti suunnittelutyöt, mittaukset ja laadunvalvonnan. Tarjoamme laadukkaat palvelumme edullisin, hyvin kilpailukykyisin hinnoin.

Pyydä tarjous kiilauksesta ja louhinnasta Helsingissä, Espoossa, Vantaalla tai muualla pääkaupunkiseudun alueella – me hoidamme työt kustannustehokkaasti!

Tutustu myös muihin palveluihimme