Katuliitosten rakennuspalvelut pääkaupunkiseudulla

Maanrakennusmaailma on erikoistunut katuliitosten toteuttamiseen Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla.
Maanrakennuksen ammattilaisillamme on vuosien kokemus teiden sekä katujen alla olevien sähkö-, IT- ja viemärilinjojen rakentamisesta.

Tämän vuoksi katuliitosten tekeminen on liitostöihin erikoistuneelle tiimillemme tuttua. Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous katuliitoksista tai muista maanrakennustöistä!

Katuliitokset kustannustehokkaasti

Toteutamme katuliitostyöt nopeasti ja kustannustehokkaasti. Ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa koko prosessin alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella. Saat kauttamme muun muassa katuliitoksiin liittyvien liikennejärjestelysuunnitelmien teon sekä yhteydenpidon viranomaisiin. Suunnittelijoillamme on maanrakennusalan insinöörikoulutus. 

Katuliitostöissä asiakkaamme arvostavat ammattitaitoa ja helppoutta. Meidän palveluihimme ei sisälly yllätyskustannuksia, sillä teemme liitokset kiinteällä urakkahinnalla, kokonaisuutena lupaprosessista asfaltointiin.

Ota meihin yhteyttä ja kerro omasta katuliitosprojektistasi – annamme hinta-arvion työstä pikaisella aikataululla!

Monipuoliset maanrakennuspalvelut suunnittelusta toteutukseen

Maanrakennusmaailma toteuttaa monipuoliset maanrakennustyöt pääkaupunkiseudun alueella. Katuliitosten lisäksi hoidamme vankalla ammattitaidolla muun muassa omakoti- ja rivitalojen maanrakennustyöt sekä kiilaukset ja louhinnat. Hoidamme luotettavasti maanrakennuksen suunnittelu- ja projektinjohtotyöt ja tarjoamme myös maanrakennusprojektien laadunvalvontaa ja mittauksia.


Onnistuneen katuliitostyön takaat konsultoimalla meitä hyvissä ajoin jo töiden suunnitteluvaiheessa. Toteutamme katuliitoksia Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudun alueella. Kysy lisää ja pyydä tarjous osaavalta tiimiltämme!

Tutustu myös muihin palveluihimme